„Elena” krém csipke ruha

69.990 Ft

Ez a különleges krém színű kismama menyasszonyi ruha egyedülállóan elegáns és romantikus választás azoknak a kismamáknak, akik szeretnének a legjobb formájukban ragyogni esküvőjükön.

A ruha egy nagyon szép elasztikus csipkéből készül, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz, és kiemeli a nőiességet.

A bőrbarát pihepuha viszkóz anyag bélelő gondoskodik az  egész napos kényelemről. Az anyag kiváló minőségű és légáteresztő, így megakadályozza a túlmelegedést és biztosítja a szabad mozgást.

A ruha mellrésze átlapolós elegáns, ami kiemeli formákat. A mell alatt szatén kötő tovább fokozza a nőiességet, és hangsúlyozza a pocakot. Ez a részlet teszi igazán egyedivé és elegánssá a ruhát.

A ruha lefelé bővül, így elegendő helyet biztosít, anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Az ujjak hossza 3/4-es elegáns hosszúságú, amely a karokat finoman takarja, miközben megőrzi a ruha könnyed megjelenését.

Fontos kiemelni, hogy minden egyes darabot egyedi méretre készítünk, hogy minden kismama számára tökéletes legyen ez a ruha és így biztosan elbűvöl mindenkit.

Cikkszám: elena krém Kategória:

További információk

Méret

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Érdekelhetnek még…