Rólunk

Rozinger Edina vagyok a Kismama módi tulajdonosa,

vállalkozásunkat férjemmel közösen végezzük. 1997-ben méretes női és férfi szabóságként kezdtük, majd 2004-ben gondoltunk egy nagyot és megnyitottuk saját készítésű kismamaruha üzletünket Pécsett.

Jelenleg a Pécsi Kereskedők Háza emeletén várjuk a kismamákat.

Számunkra nagyon fontos a környezettudatosság, ezért  nem szeretünk készíteni felesleges ruhadarabokat. Nagyon fontos, hogy a ruha tökéletes legyen méretben és a legjobb minőségben készüljön.  Az évek a tapasztalat és a visszatérő kismamák megerősítenek minket, hogy a ruháink jók, jó minőségű anyagból készülnek, ezért évekig hordhatóak.

„A környezettudatosság lényege, hogy igyekszünk olyan életmódot folytatni, amely tekintettel van környezetünkre, óvja, védi a föld természeti kincseit. A környezettudatos életmód a hosszú távú gondolkodásról szól: úgy élek ma, hogy gyermekeim, unokáim számára biztosítsam a természeti környezet fenntarthatóságát.”

Megnyugtató érzés lehet az ember lelkének, ha tisztában van vele, hogy melyik varrónő készítette a ruháját, vagy amikor ráébred, hogy a cég egy kis családi vállalkozás egy kis manufaktúra, aki próbálja a szakmát tovább vinni. Tudjuk, hogy egy ilyen darab ugyan  kicsit drágább, de tartósabb is, mint ami a fast fashion kambodzsai gyárából kikerül az alig pár száz forintot kereső nők kezei közül.

A Magyarországon  előállított termékek vásárlásával, több módon is hozzájárulsz  környezetünk védelméhez: a termék szállításához kevesebb üzemanyagot kell felhasználni, kevesebb csomagolóanyagra van szükség.

A mi ruháink egyediek, mert mi tervezzük őket, és szeretettel készítjük nektek!  A nadrágoktól a hálóingeken át szinte mindent megtalálsz nálunk. A ruhákat díjmentesen alakra igazítjuk, és minden felmerülő igényt, kívánságot (pl:ha más színből szeretnéd a felsőt,vagy hosszabb szoknyát szeretnél) figyelembe veszünk.

A menyasszonyi és alkalmi kollekciónkat óriási választékban kínáljuk, gyönyörű csipke ruhák, amely minden különleges alkalomra tökéletesek. A gondosan kiválasztott csipke-viszkóz anyagaink óriási színárnyalatban kaphatók minden ízlésnek és bőrtónusnak megfelelően. A ruhák puha elasztikussága a kényelmet biztosítja, a ruhák tökéletes méretét pedig mi biztosítjuk, a profi szaktudásunkkal. A ruhákat  egyedileg méretre készítjük, figyelembe véve az anyagok és a fazonok közti különbségeket.

Jó minőségű, természetes alapanyagokból készítjük a kismama ruhákat 36-48 méretig.

 Az én feladatom, a tervezés az anyagbeszerzés, szabás, varrás az ügyfélszolgálat, pénzügyek. Velem beszélsz ha telefonon hívsz, én válaszolok az e-mailedre, az üzletben  is velem találkozol.

A férjem (Norbi) feladata az anyagbeszerzés modellezés szabás varrás, pénzügyek.

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy üzletünk gazdasági okok miatt korlátozottan tart nyitva. Annak érdekében, hogy ne kelljen emelnünk az árainkat sajnos ezt az intézkedést meg kellet hoznunk. Viszont rugalmasak vagyunk így bejelentkezésre bármikor nyitva vagyunk: 

Kapcsolat

 Bármilyen észrevételt, ötletet, tanácsot örömmel fogadunk, hogy kínálatunk, szolgáltatásunk számotokra tökéletesen megfeleljen.

Boldog babavárást és nagyon sok egészséget kívánunk minden kismamának és családjának!

Ha magyar tervező és készítő ruháját hordod, nem csak egyedi leszel, de a lelkiismereted is nyugodtabb lesz.