Rólunk

Rozinger Edina vagyok a Kismama módi tulajdonosa,

vállalkozásunkat férjemmel közösen végezzük. 1997-ben méretes női és férfi szabóságként kezdtük, majd 2004-ben gondoltunk egy nagyot és megnyitottuk saját készítésű kismamaruha üzletünket Pécsett.

Jelenleg a Pécsi Kereskedők Háza emeletén várjuk a kismamákat.

Nekünk nagyon fontos, hogy a legjobb, a legelőnyösebb ruhát adjuk, a legjobb minőségben. Az évek a tapasztalat és a visszatérő kismamák megerősítenek minket hogy a ruháink jók, jó minőségű anyagból, és tényleg elérhető áron kínáljuk.

A mi ruháink egyediek, mert mi tervezzük őket. A kismamák a nadrágoktól a hálóingeken át szinte mindent megtalálnak nálunk. A ruhákat díjmentesen alakra igazítjuk, és minden felmerülő igényt, kívánságot (pl:ha más színből szeretnéd a felsőt,vagy hosszabb szoknyát szeretnél) figyelembe veszünk.

A menyasszonyi és alkalmi kollekciónkat óriási választékban kínáljuk, gyönyörű csipke kismama ruhák, amely minden különleges alkalomra tökéletesek. A gondosan kiválasztott csipke-viszkóz anyagaink óriási színárnyalatban kaphatók minden ízlésnek és bőrtónusnak megfelelően. A ruhák puha elasztikussága a kényelmet biztosítja, a ruhák tökéletes méretét pedig mi biztosítjuk, a profi szaktudásunkkal. A ruhákat  mindenkinek egyedileg a méretére készítjük figyelembe véve az anyagok és a fazonok közti különbségeket.

Jó minőségű, természetes alapanyagokból készítjük a kismama ruhákat 36-48 méretig.

 Az én feladatom, a tervezés az anyagbeszerzés, szabás, varrás az ügyfélszolgálat, pénzügyek. Velem beszélsz ha telefonon hívsz, én válaszolok az e-mailedre.

A férjem (Norbi) feladata az anyagbeszerzés modellezés szabás varrás, pénzügyek.

Az üzletben Orsival találkozol (néha velem is). Ő segít neked ha bizonytalan vagy a ruha kiválasztásában.

Kicsi fiúnk is kiveszi a részét a munkából  sokszor jön a műhelybe, imád a krétával rajzolni,  a gépeket ki-be kapcsolgatni és néha söpröget is, bár amióta oviba jár kevesebb ideje van 🙂

 Bármilyen észrevételt, ötletet, tanácsot örömmel fogadunk, hogy kínálatunk, szolgáltatásunk számotokra tökéletesen megfeleljen.

Boldog babavárást és nagyon sok egészséget kívánunk minden kismamának és családjának!

kép rólunk