Én is írok!

cialis 50mg pills

Other signs of male late- onset hypogonadism that may arise in time include the following indications buy cheap generic cialis uk Desmopressin 10 Mcg Spray 0

“Milla” ruha

Kedves Edina!

Nagyon elégedett vagyok a megrendelt ruhával. És amikor előzetesen személyesen megjelentünk az üzletben nézelődni, nagyon kedvesen fogadtál bennünket. Igazi alkalmi ruha, az esküvőmön viseltem, nagyon kényelmes, és szép is. Ajánlottad, hogy varrjunk bele a szoknya részbe egy bélést is, amivel tökéletes lett🙂.

„Kíra” ruha

Kedves Edina!

Még most jutok oda, hogy visszajelezzek a ruhával kapcsolatban. Gyönyörű darab, nagyon jól éreztem magam benne, az esküvőn mindenki dicsérte rajtam. Klassz az anyaga és a méret is tökéletes lett! A kismama fotózáson is ezt fogom viselni. Csak szerettem volna egy pozitív visszajelzést küldeni, mert a ruha élőben még szebb, igényesebb, mint a képeken. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a munkád és további sok, hozzám hasonlóan elégedett kismamát kívánok!
T.V.Dóra

Milla drap ruha

Kedves Edina!
Nagyon szépen köszönöm a ruhát.
38. hetes kismamaként viseltem a testvérem esküvőjèn.Mindenki el volt ájulva,milyen csinos kismama a menyasszony tanúja🥰

Minőségi ruhák, minőségi kiszolgálás!!

Kedves Edina!
Kb 3 hete voltunk a Pécsi üzletben vásárolni.
Nagyon elégedett vagyok a nálatok vett ruhákkal, mindenki dicséri. Igazán csinos, szexi és nőies, minőségi anyag, szuper fazon.
Köszönöm, hogy vagytok, és a kismamák igényeit színvonalasan kielégítitek.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon kedves , türelmes és felkészült az üzletben az eladó.
Kedves volt és kommunikativ, minden üzletbe ilyen alkalmazottat kívánok. Elsőre azt hittük ő a tulaj, úgy állt hozzánk(ő mondta hogy csak alkalmazott)
Sok üzletben az alkalmazottak flegmák, nem kedvesek.
Maradjatok mindig ilyenek.
Üdvözlettel

Cintia 🙂

Linett

Kedves Edina!

Nagyon szépen köszönöm a csodás ruhát!
Mindenki el volt tőle ájulva, hogy mennyire letisztult, elegáns!!
Nagyon kényelmes volt, az egész éjszakát végig táncoltam benne, nem látszott át, nem látszott rajta az sem, hogy szakadt rólam a víz…és nem tudom, hogy szándékosan van-e így megvarrva, de a nyakrésznél lévő belső erősítés tökéletesen felfogta a „leolvadó” sminket is, a csipke nem koszolódott el, még a hétfői fényképezésen is ragyogó állapotban volt.
Még nincsenek hivatalos képek, csak egy-két ízelítő, de azért küldök egyet!
Még egyszer köszönök mindent! Biztosan fogunk még találkozni!
További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Ramóna

„Emma” ezüst

Szia Edina!

Amikor elhoztam a ruhát az esküvő előtt pár nappal Pécsről, ígértem, hogy küldök majd fotót.
Őszintén szólva amikor elhoztam, még akkor sem voltam benne biztos, hogy én ekkora pocakkal majd igazi, szép menyasszony lehetek. Ne értsd félre, a ruha gyönyörű volt, az én fejembe nem fért bele a pocakos menyasszony.
Aztán amikor minden összeállt, hát… ❤ annyira jól éreztem magam benne, olyan szépnek. 😊 És mivel anyukámon és nagynénémen kívül senki nem látta, annyira meglepődtek ezen a testhezálló ruhán, annyira tetszett mindenkinek, nem győztek dicsérni, hogy mennyire szép vagyok és milyen jó, hogy így kitettem a pocakot és csak a pocakom nőtt meg, hátulról nem is látszik és jajj. 😊 Mindenki bő ruhára számított. A férjemnek is hatalmas meglepi volt és nagyon tetszettem neki.
Arról már nem is beszélve, hogy milyen kényelmes volt, még a nyitótáncnál is. 😊
Szóval örülök, hogy megtaláltalak benneteket, és köszönöm, hogy ilyen rövid határidővel is elkészítettétek nekem a ruhát!

Csatolom a fotót!

Szép estét neked!

Fanni

Kis Odett rövid menyasszonyi ruha

Rendelés és telefonos egyeztetés alapján profi munka. Bekért méretek alapján tökéletesen sikerült, öröm volt viselni a nagy napon! 🤗

Milla ezüst hosszú ruha

A várandósság utolsó hónapjában is tökéletesen kényelmes és gyönyörű ruha, amit büszkén viseltem polgári esküvőnkön, így az utolsó hetekben is egy napig igazán különlegesnek és szépnek erezhettem magam. De nem csak a ruha volt igazán különleges, hanem a kiszolgálás, segítség is, amit külön köszönök Edinának! Igazán kedves és segítőkész, ami ezekben az érzelmi hullámokban gazdag időszakban különösen nagy kincs. Köszönök mindent mégegyszer !
Fanni

Bandázs

Imadom,tokeletes meretet kaptam.Szepen kerekiti a pocit.🙂🙂🙂Anyaga is jo minosegu.

Esküvői ruhám

A kiválasztott hosszú, csipke mennyasszonyi ruhám pont olyan tökéletesen állt rajtam a ceremónián, mint az első próbán. A ruha nem gyűrődik könnyen, kényelmes és a februári hidegben kellően meleg is volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szalont, Edina is nagyon segítőkész és kedves.

Szandi pùder felső

Nagyon elégedett vagyok. Egyszerűen gyönyörű ez a felső. A méret tökéletes, anyaga nagyon jò, nagyon szép a szìne, pont olyan, mint a fotòn.
Nagyon köszönöm, és külön köszönet,hogy elkérték a méreteimet és ìgy valòban olyan felsőt kaptam amit ràm öntöttek 🙂

Dorisz ruha

Köszönöm, hogy az egyébként is felejthetetlen pillanatot még tökéletesebbé tettétek.
A ruha gyönyörű, a munkátok precíz és rugalmas.
Csodálatosan éreztem magam benne!

Üdv, Orsi

Dorisz csipke ruha

Kedves Edina!

Köszönetet szeretnék mondani a csodálatos menyasszonyi ruháért, amit a Kismama Móditól rendeltem.
A ruha csodaszép, a mérete tökéletesen rám illik. Öröm volt viselni az esküvőm napján, hiszen könnyű, rendkívül kényelmes viselet.
Végtelenül hálás vagyok a gyors elkészítésért és a megbeszéltek szerinti pontos szállításért.
Külön köszönöm a használattal kapcsolatos részletes tájékoztatót, amit a ruha mellé küldtetek. Nagy megkönnyebbülést jelentett, mert azonnal választ is kaptam a bennem felmerült kérdésekre.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a webáruházat, aki kismamaként a legszebb esküvői vagy alkalmi ruhát szeretné magának.

További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel:

G. Csilla

Kinga csipke ruha

Kedves Edina!
Köszönöm szépen a csodaszép ruhát! Mindenkinek nagyon tetszett. 😊
Elképesztően kényelmes volt, és tökéletesen passzolt rám.☺️

Üdvözlettel: Andi

Milla levendula menyasszonyi ruha

Kedves Edina!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy babát várunk ismét. 😊 Azonnal szóba jött az esküvő és gyorsan rátaláltam a gyönyörű ruháidra, nem sokáig gondolkoztam imádom a levendulát. 😊
Február elsején tartottuk esküvőnket. A ruhám időben megérkezett és amint felpróbáltam könnybe lábadt a szemem. Köszönöm, hogy a nagy napon gyönyörű kismamáknak érezhettem magam!! 🥰

Hétköznapi ruhák

Kedves Edina!

Most kaptam meg a csomagot. Azt kell mondanom, hogy ennyire tökéletesen rám passzoló ruháim sose voltak. Kényelmes, puha mind, nem nagy sehol, nem hosszú, nem rövid, nem lóg, nem szűk, egyszerűen olyan, amilyennek lennie kell.
Nagyon köszönöm ezt a munkát, végre kényelmes ruhákat tudok hordani kismamaként, ráadásul reális áron.
Biztos fogok hamarosan újra rendelni.

További szép napot kívánok!
Üdvözlettel
B. Andrea

„Dorisz” fehér csipke ruha

Kedves Edina!

Megérkezett a ruha, köszönöm szépen! Méretben tökéletes és köszönöm, hogy a kérésemet is figyelembe vették a ruha készítése során! 🙂

Köszönettel,
Nóra

Csilla tunika-kismama fotózás

Kedves Edina!

Megérkeztek a legutóbbi küldemények is, nagyon elégedett vagyok mindegyik termékkel, szuperek, méretben pont jók.
Az első terméket, a Csilla púderszínű tunikát a kismama fotózásomhoz rendeltem, melyhez mellékelek egy fotót. Nagyon szépen köszönjük!

Üdv, Elvira

Johanna ruha, köszönjük Edina

Kedves Edina,
köszönjük a ruhát és a segítséget, nagyon kényelmes volt benne lenni ami egy kismamának még fontosabb szempont. Csak ajánlani tudom!

„Polli” menyasszonyi ruha

Kedves Edina!

2019.10.19-én tartandó esküvőnkre rendeltem Tőled a ,,Polli tüllpöttyös” hosszú menyasszonyi ruhát. Őszintén megmondom, mikor kiderült, hogy kismamaként vezetnek az oltár elé, a ruhaválasztás gondolatától kicsit kétségbeestem. Azonban onnantól kezdve teljesen megnyugodtam, amikor jártunk Nálad a pécsi üzletben. Az összes tanácsod célba talált, így kismamaként is magabiztosnak éreztem magam a menyasszonyi ruhámban, amit az általad javasolt apró kiegészítők még jobban megkoronáztak. Örülök, hogy végül nem jártam feleslegesen a ruhakölcsönzőket és Tőled választottam ruhát, amely nemcsak kényelmes, csinos volt, de az egyéniségemet is teljes mértekben tükrözte. Nagyon köszönöm, hogy munkáddal hozzájárultál a Nagy Napunk sikeréhez! Kívánom, hogy a jövőben sok menyasszonynak szerezz még ekkora örömet!
Üdvözlettel:
T. Nóri

„Bella” csipke ruha

Kedves Edina!

Rendben megérkezett a ruha.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen tökéletes lesz a végeredmény! Annyira csodálatos lett, hogy amikor felpróbáltam, akkor örömömben elsírtam magam. 🙂

Nagyon hálás vagyok ezért a precíz és hibátlan kivitelezésért!
A gyönyörű és kényelmes ruha már garancia számomra, hogy a Nagy napon is jól érezzem majd magam. 🙂

Nagyon köszönök mindent!

További sok sikert kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Csilla

Kinga ruha

Az esküvő előtt 3 héttel adtam le a rendelésem, ekkor küldtem el a pontos méreteimet is. A Kinga ruhát választottam, viszont kivágott háttal és csónaknyakkal szerettem volna. Ebben Edina maximálisan segített, akár e-mailen, akár telefonon egyeztettünk nagyon kedves és segítőkész volt.

A ruha időben megérkezett, az esküvő előtt 4 nappal, és tökéletes volt, pont mintha rám öntötték volna 😊 Nagyon kényelmes viselet, még a délutáni forróságot is jól viseltem benne, és táncolni is öröm volt a loknis szoknyában. A vendégeinknek is nagyon tetszett, mindannyian megdícsérték.

Bárkinek jó szívvel ajánlom a Kismama módi webáruházat, a termékek kiváló minőségűek, érződik, hogy a csapat a szívét-lelkét beleadja az alkotásba. A szállítástól sem kell tartani, hiszen nagy figyelmet fektetnek a határidőre, és Edina is rendkívül készséges, bármikor kerestem, azonnal tudott segíteni.

„Milla” ruha

Kedves Edina!

Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget és kedves hozzáállást az első telefontól kezdve, a személyes találkozáson át, egészen a tökéletes ruha átvételéig! Mindezekért megérte egészen Pécsig autóztatni a családot

A Milla ruha tökéletesre szabva, a megbeszélt időben megérkezett. Nagyon sok dicséretet bezsebeltem vele, de a lényeg, hogy csodássá tette az esküvőm napját! Kényelmes volt, visszafogott, és csodaszép, nagyon jó volt viselni! Míg a tökéletes ruhát kerestem a netet böngészve napokig, kicsit féltem, hogy a „nagy fehér bálna” bőrébe kell bújnom, de ebben a ruhában afféle tündérkirálylánynak éreztem magam

Az üzletben vásárolt sötétkék Kata ruhát kifejezetten a pocak fotózásra vettem, és azóta is lelkesen hordom! Nem kell mondanom, kényelmes, egyszerű és csodaszép! És folyton folyvást megdicsérnek ha viselem

Köszönöm és további sok sikert az üzlethez!
G. Emese”

„Bella ruha”

Kedves Edina!

Ma átvettem a csomagot és már fel is próbáltam mindkét ruhát. Mesés, szuper anyagú, kényelmes mindkettő és mintha rám öntötték volna őket! Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam az oldaladra. Már azon töröm a fejem, hogy mi legyen a következő rendelésemben. Csak ne tetszene olyan sok fazon és szín…. Tiszta bajban vagyok a döntés miatt…
Még egyszer nagyon köszönöm a csodaszép ruhákat, alig várom, hogy felvehessem őket!

Szép napot!
Üdvözlettel,
Melinda

„Violett”

Nagyon szépen köszönöm Nektek a ruhát, imádtam viselni és nagyon dicsérte mindenki. Jól éreztem benne magam az esküvőm napján. 🙂

„Milla”

„Kedves Edina!

Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát, nagyon kényelmesen éreztem magam az esküvőn. A 24. héten küldtem el Neked a méreteket és tökéletesen passzolt a ruha a nagy napon amikor már 28 hetes voltam. Egész este a menyasszonyi ruhában voltam, nem öltöztem át, táncolni is tudtam benne, és mindenki azt mondta, hogy bájosan szép volt. Köszönöm a gyorsaságot, a korrekt hozzáállást és azt, hogy megfizethető áron kaptam egy tökéletesen Rám tervezett ruhát.
Fanni”

Linett

Kedves Edina!
Mindenki imádta a ruhámat a férjem el volt ájulva, hogy mennyire gyönyörű 🙂
Köszönöm szépen még egyszer 🙂
M.Anna

Ivett

Kedves Edina!
Csodás volt minden nagyon jó volt a ruha, mindenki dicsérte öcsém még másnap is mondta gyönyörű volt a ruhád ezt tényleg rád tervezték úgyhogy köszönöm még egyszer, hogy vagy, és csodálatossá tetted életem egyik legszebb napját (a másikra még egy kicsit várnom kell😊😊👣)❤️❤️
P.Mariann

Milla

Kedves Edina!
Szeretném megköszönni neked hogy ilyen gyönyörű lehettem ezen a csodás napon! Kismamaként is megvalósult hogy fehér ruhát tudjak viselni;)sok sikert nektek!
Köszönettel:Ilus&Somi

Milla

Köszönöm szépen még egyszer a nagy-nagy segítséget. Így, igazán zökkenőmentesen tudtam készülni az esküvőnkre. A ruha tökéletes volt, mindenki csak dicsérte, és én is nagyon a magaménak éreztem. Mindenkinek – nemcsak kismamáknak – csak ajánlani tudom a munkátokat. Gyors volt, egyszerű és időkímélő!

Köszönet még egyszer!

.

„Ivett”

Kedves Edina!

Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát, nagyon jól éreztem magam benne, mintha rám öntötték volna! 🙂 Mindenkinek nagyon tetszett, de ami a legfontosabb, a Párom is el volt ragadtatva!:-)
Nem gondoltam, hogy pont az esküvői ruhámat fogom webáruházból rendelni, de nem bántam meg, sőt!
Köszönöm a meggyőzést, a megnyugtatást, a precíz munkát!
Sok sikert kívánok a továbbiakhoz! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdvözlettel: Csiffáry-Kolozsvári Erika

Erika